Geri

Canik'te öğretmenler ara tatilde motivasyon depoladı

Canik'te öğretmenler ara tatili lezzetli, eğlenceli ve öğretici atölyelerde motivasyon depolayarak değerlendirdi.

11:56:54 | 2022-11-20


Haberi Sesli Dinle

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Canik Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Kasım ara tatilinde öğretmenler için hazırlan birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları düzenlendi.

Canik Halk Eğitimi Merkezi Mevlana Eğitim Kampüsünde gerçekleştirilen Ebru, Saksı Boyama, Sepet Örgü, Tokat Baskı, Cupcake ve Pide atölyelerinden toplam 56 öğretmen faydalandı. Ayrıca Samsun Matematik Seferberliği kapsamında ilçede 60 Matematik ve Sınıf Öğretmeninin katılımıyla “Matematik Oynuyorum” , “Yaratıcı Drama ile Matematik Öğretimi” ve “Çoklu Temsil Destekli Matematik Öğretimi” konularında 3 ayrı seminer düzenlendi.

‘GÜZEL BİR ETKİNLİĞİN ALTINA İMZA ATTIK’
Öğretmenleri zinde tutmak amaçla önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, “Ara tatil döneminde öğretmenlerimize motivasyon desteği sağlamak adına, eğlenerek öğrenebilecekleri hobi atölyeleri ile eğlenceli matematik atölyeleri planladık ve çok olumlu geri dönüşler aldık. Öğretmenlerimiz bu tür etkinliklerin her ara tatil döneminde organize edilerek ilçemizde gelenekselleşmesi için talepte bulundular ve bizleri çok memnun ettiler. Bu vesile ile mutfak ve sanat atölyelerimize yer, malzeme ve insan kaynağı desteği sağlayan Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Zekeriya Özkan'a, Matematik Atölyelerimizde öğretmenlerimizle bilgi ve deneyimlerini paylaşan kıymetli öğretim görevlilerimiz Doç. Dr. Esen Ersoy (Ondokuz Mayıs. Üniversitesi) , Dr. Beyda Topan (Amasya Üniversitesi ) ve Dr. Hatice Çetin'e (Necmettin Erbakan Üniversitesi ), ayrıca atölyelerimizi organize eden özel büro öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


canikmilli eğitimhalk eğitimöğretmenmotivasyon