Geri

Canik’te son teknoloji cihazlarla tedavi hizmeti

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ilçemize kazandırdık” dedi.

13:14:24 | 2024-02-22


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’nın vatandaşların yerinde ve hızlı hizmet almasına yönelik ilçeye kazandırdığı yatırımlar ilgi uyandırmaya devam ediyor. Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde vatandaşların ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm tedavilerini gerçekleştirdiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimize son teknoloji cihazlarla donatılan diş ünitlerinde tedavi hizmeti sunduk” şeklinde ifade etti.

Geniş Hizmet Alanı
“Hemşehrilerimiz çevre ilçelere gitmeye gerek duymadan ağız ve diş sağlığı tedavilerini, Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde kolaylıkla gerçekleştirebiliyor” diyen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’in sağlık yatırımları noktasında şehrin merkezi haline geldiğini ifade etti. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizin yerinde hizmet alabilmelerine yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar çerçevesinde Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ilçemize kazandırdık. Hemşehrilerimiz, 9008 metrekare proje alanı üzerine yapımını tamamladığımız Şehr-i Canik Konağımızın içerisinde hizmete sunduğumuz Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde, son teknoloji cihazlarla donatılan diş ünitlerinde, ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm tedavilerini gerçekleştiriyor. Şehr-i Canik Konağımızın içerisinde ayrıca Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimleri de vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya ziyaret programında, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cihan Kocabaş eşlik etti.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleriağız sağlığı