Geri

CANİK'TE TEKNOFEST ve TÜBİTAK EĞİTİMİ

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ‘TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri Hazırlama Eğitmen Eğitimi Programı’ gerçekleştirildi.

13:52:54 | 2023-11-28


Haberi Sesli Dinle

Bilim ve teknolojiyle buluşmak isteyen öğrencilerin durak noktası olan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitmenlere yönelik ‘TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri Hazırlama Eğitmen Eğitimi Programı’ düzenlendi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde görevlerini sürdüren eğitmenler için düzenlenen eğitim programı kapsamında, TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri hazırlama, proje yazma becerileri geliştirme, proje konusu belirleme ve alanlarına göre proje hazırlama teknikleri konu başlıklarında eğitimler verildi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede eğitim alanına yönelik çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, Canik Belediyesi personellerini eğitim ve seminer programlarıyla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Eğitimlerle Buluşuyorlar
Canik Belediyesi personellerini farklı alanlarda eğitimlerle buluşturmaya devam ettiklerini dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizdeki her yaş grubundan vatandaşımıza yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, hanım kardeşlerimizi ve ekip arkadaşlarımızı farklı alanlarda eğitimlerle buluşturuyoruz. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde görevlerini özveriyle sürdüren eğitmenlerimiz için TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri Hazırlama Eğitmen Eğitimi Programı gerçekleştirdik.

TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri’nin aşamaları ve hazırlama süreci hakkında bilgiler aktardık. Ekip arkadaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz eğitimlerle onların mesleki gelişimlerine katkılar sunuyoruz. TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri hazırlama ve proje yazma eğitimlerimizle birlikte, afet farkındalık ve ilk yardım gibi eğitimlerimizle de onların yaşam boyu gerekli olacak konularda bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri