Geri

Canik'te Türkiye Yüzyılına yakışır projeler...

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Türkiye Yüzyılı'na yakışır projelerle ilçemizi geleceğe taşıyoruz" dedi.

09:50:06 | 2024-03-04


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "Projeler ve yatırımlarla büyük gelişim ve değişim yaşattığımız ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız" dedi. Çamalan, Ambarpınar, Düzören ve Tekkiraz Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, büyük bir coşkuyla karşıladığı Başkan İbrahim Sandıkçı'ya ilçeye kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

"Canik'imizin asla vakit kaybına tahammülü yoktur"

Canik için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Projeler ve yatırımlarla yeni kimliğine kavuşturduğumuz ilçemiz için gece demeden gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır projelerle ilçemizi geleceğe taşıyoruz. Canik'imizin asla vakit kaybına tahammülü yoktur. Projeler ve yatırımlarla büyük gelişim ve değişim yaşattığımız ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. Canik'te modern yaşam alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla örnek gösterilen bir şehir yapısını oluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve Canik Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri