Geri

Canik'te yaşam konforu artmaya devam edecek

Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye modern ve konforlu sosyal yaşam alanları kazandırdıklarını söyledi.

11:37:36 | 2024-01-16


Haberi Sesli Dinle

İlçede her yaştan vatandaşa hitap eden yeni sosyal yaşam alanlarını vatandaşların hizmetine sunduklarını söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’i oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla donattıklarını söyledi. Canik’e kazandırdıkları yeni sosyal yaşam alanlarında ve ilçe genelinde vatandaşlara ücretsiz internet imkânı sunduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki sosyal yaşam alanlarına güvenlik sistemleri yerleştirdiklerini belirtti.

Vatandaşlara Ücretsiz İnternet
İlçe genelinde ücretsiz internet imkânını vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Yeni sosyal yaşam alanları inşa ederken, tüm detaylarını düşünüyor ve planlıyoruz. İlçemiz genelinde var olan ücretsiz internet ağımızı daha da genişlettik. Yeni kazandırdığımız parklarımızda da ücretsiz internet noktaları oluşturduk. Vatandaşlarımız parklarımızda, bisiklet ve yürüyüş yollarımızda vakit geçirirken, kesintisiz bir şekilde internete erişim sağlayabiliyor” dedi.

Canik’te Parklar Gözetim Altında
İlçede tüm parklara güvenlik sistemi kurduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Güvenli Parklar projemizle ilçemizdeki tüm parklarımızın güvenliğini sağlıyoruz. Kurulumlarını gerçekleştirdiğimiz güvenlik sistemlerimizle parklarımızı 7 gün 24 saat gözetim altında tutuyoruz. Canik’imizde çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız için güvenli yaşam alanları oluşturuyoruz” şeklinde ifade etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri