Geri

Canik’ten spor atağı

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla damga vurduk” dedi.

10:22:31 | 2024-03-01


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 5 yılda spora yönelik yatırımlar ve sporcuya yönelik desteklerle ilçede binlerce çocuk ve genci sporla buluşturduklarını ifade etti. Amatör spor kulüplerine yönelik destek sağladıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik’te dünya ve Avrupa şampiyonu olan sporcular yetiştirdiklerini söyledi. Spor alanına yönelik çalışmalarla ilçeyi sporda öncü bir konuma getirdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizi sporun merkezi haline getirdik” şeklinde ifade etti.

Amatör Spor Kulüplerine Destek
“Spora ve sporcularımıza yönelik desteklerimizi arttırarak sürdürüyoruz” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, 5 yılda 6 bin 409 çocuk ve gence farklı spor branşlarında ücretsiz eğitim verdiklerini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Spor yatırımlarımızla önemli başarılara imza attık. Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla damga vurduk. İlçemizdeki amatör spor kulüplerimize destek sağladık. Ücretsiz spor eğitimlerimizle çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluştururken, onların ilgi alanları ve yeteneklerini göre belirlediği spor branşlarını profesyonel olarak gerçekleştirmelerine vesile olduk. 5 yılda 6 bin 409 çocuk ve gencimize farklı spor branşlarında eğitim verdik. Ücretsiz sporcu servisimizi hizmete sunduk. Milli takımlara kazandırdığımız sporcularımızın elde ettiği başarılarla büyük sevinç yaşadık” ifadelerini kullandı.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri