Geri

CANİK YENİ BULVAR YOLUNA KAVUŞUYOR

Başkan Sandıkçı, “Yeni Bulvar Yolu’yla ilçemize değer katacak, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkânı sunacağız” dedi.


15:56:37 | 2023-11-26


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye değer katan projeleri kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Canik’te Yeni Bulvar Yolu yapım çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, verdikleri sözleri yerine getirmeyi sürdürdüklerini vurguladı. Yeni Bulvar Yolu’nun yatırım değerinin 145 Milyon Türk lirası olduğunu belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, Yeni Bulvar Yolu’nun ilçeye değer katacağına, vatandaşlara konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmetini sunacağına işaret etti.

Yatırım Değeri 145 Milyon TL
Yeni Bulvar Yolu’nun 30 metre genişliğinde olacağına değinen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde verdiğimiz sözleri art arda yerine getirmeye devam ediyoruz. Soğuksu, Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizin ortasından geçen, konforlu ve güvenli yollarıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız Yeni Bulvar Yolumuzun yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. 145 Milyon Türk lirası yatırım değerine sahip, Yeni Bulvar Yolumuz, 30 metre genişliğinde ve yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda olacak. Yapım çalışmalarını Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sürdürdüğümüz Yeni Bulvar Yolumuz çevre yolundan başlayıp, Mahmudiye Caddesi’ne kadar devam edecek. Yeni Bulvar Yolu, ilçemizin değişen kimliğinde bir mihenk taşı olarak yerini alacak. Yeni Bulvar Yolu’yla ilçemize değer katacak, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkânı sunacağız” diye konuştu.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri