Geri

Canikli muhtarlardan Sandıkçı’ya destek

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi birlik ve beraberlikle daha ileriye taşıyacağız” dedi.


11:37:47 | 2024-02-09


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya Canik muhtarlarından büyük destek geldi. Canik Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Canik için kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imize durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Davullu Zurnalı Karşılama
Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeye 5 yılda 15 yıllık hizmetleri kazandırdıklarını vurguladı. Canik'imize 5 yılda yepyeni bir ufuk açtık, vizyon eserler kazandırdık. Merkezi Hükümet Yatırımları, kentsel dönüşüm çalışmaları, eğitim yatırımları, konforlu yolları ve modern yaşam alanlarıyla karşımızda yeni kimliğini kazanan bir Canik var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önümüzdeki 5 yılda, aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi hemşehrilerimizle birlik ve beraberlikle daha ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı. İlçede gerçekleştirilen çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden muhtarlar, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’yı desteklediklerini belirttiler.

Programa, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Yeşilyurt, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri