Geri

Çarşamba'da 'Çevre Sorunları Farkındalığı' semineri

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir “Müdürlüğünüz tarafından yürütmekte olan “Okul Öncesi Etkinlik Havuzu" projesinde Çevre sorunlarını unutmadık” dedi.

13:06:05 | 2021-12-26


Haberi Sesli Dinle

Program öncesinde Nene Hatun Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri izlendi. Ayrıca Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütmekte olduğu “Okul Öncesi Etkinlik Havuzu ”projesi Aralık ayı “Doğayı Seviyorum” etkinlikleri kapsamında okul öncesi eğitimde Çevre Sorunları Farkındalığı konusuna yer verdi Ondokuzmayıs Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Ardalı, velilere Çarşamba Fen Lisesi konferans salonunda Çevre Sorunları Farkındalığı, İklim Değişikliği seminer katılımcılar tarafında büyük ilgi gördü. Nene Hatun Anaokulunun katkılarıyla düzenlenen programa çok sayıda veli katıldı.

‘ANA GÜNDEMİ VE TEMEL HAREKET NOKTASI OLMALIDIR’
Eğitim ailede başlayıp okulda devam ettiğini vurgulayan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, “Soluyacak hava, içecek su, barınacak yer bulamamak kadar gerçek ve hayati riskler barındıran iklim krizi, her geçen gün derinleşiyor. Yaşamsal anlamda acil ve öncelikli hale gelen iklim krizi, yalnızca ilgili kurumların değil toplumun tüm kesimlerinin ana gündemi ve temel hareket noktası olmalıdır. Bizlere önemli bilgiler sunan Prof. Dr. Yüksel Ardalı’ya katkılarından dolayı huzurunuzda plaket veriyorum. Programda emeği geçen Nene Hatun Anaokulu idaremize, öğretmenlerimize ve katılım sağlayan velilerimizde ayrıca teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER


çarşambaçevreNene Hatun AnaokuluMustafa Özdemir