Geri

Çarşamba'da muhteşem yıl sonu kapanışı

Çarşamba Tofaş Basketbol Okulu ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde eğitim gören Çarşamba Belediyespor Kulübü sporcuları 2022-2023 kış sezonunu düzenlenen törenle kapattı. Çarşamba Belediyespor Basketbol Kulübü antrenörü Mustafa Berberoğlu, “İlçemizde Basketbol Kulübü olarak büyük başarıların altına imzamızı atıyoruz” dedi.

10:32:24 | 2023-07-04


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Spor Salonu'nda düzenlenen kapanış töreninde Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Baş Savcısı Aşkın Yeğin, Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Turgay Ekşki, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kenevir Enstisi Müdürü Prof. Dr. Selim Aytaç, Çarşamba Belediyespor Basketbol Kulübü Müdürü Mücahit Okuyucu ve Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu Müdürü Lokmam Mum tarafından kış sezonu boyunca basketbol branşında eğitim alan sporculara başarı belgeleri takdim edildi.

‘GELECEĞİN POTANIN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYORUZ
Samsun'da 2022-2023 Basketbol sezonunda Çarşamba Belediyespor Basketbol şubesi olarak 228 sporcuya basketbol eğitimi verdiklerini belirten Çarşamba Belediyespor Basketbol Kulübü antrenörü Mustafa Berberoğlu, "143 sporcumuz Çarşamba Belediyespor Kulübü basketbol şubesinde lisanslı olarak il birinciliği müsabakalarında oynadılar. Lisanslı sporcularımızın 74 ü bayan, 69 u erkek sporcumuzdur. Bayanlarda 5 branşta (U10 (A ve B iki takım olarak), U11, U12 (A ve B iki takım olarak), U16, U18 toplam 74 lisanslı sporcu ile Erkeklerde 6 branşta (U10, U11, U12, U14, U16) toplam 69 lisanlı toplamda ise 143 sporcu ile müsabakalara katıldık.

Çarşamba'nın spor kenti, basketbol kenti olmasını sağlayan, her branşta maçlara çıkmamızı sağlayan, he zaman maddi ve manevi olarak bizi destekleyen Çarşamba Belediye Başkanımız Av. Sayın Halit Doğan başta olmak şartıyla en önemli varlıkları olan çocuklarını bizlere güvenerek teslim eden çok kıymetli velilerimize minnettarız. İyi ki bizlerle berabersiniz. Mezuniyet törenimize katılarak bizi onurlandıran Çarşamba Kaymakamımız Doç. Dr. Sayın Şükrü Yıldırım’a Çarşamba Cumhuriyet Başsavcımız Aşkın Yeğin'e, Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürümüz Sayın Turgay Ekşiye ve personeline Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kenevir Enstisi Müdürü Prof. Dr. Sayın Selim Aytaç, Çarşamba Belediyespor Basketbol Kulübü Müdürü Sayın Mücahit Okucu'ya, Şehit Nuri Pamir İlkokulu Müdürü Sayın Lokmam Mum'a ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


samsunçarşambatofaşbasketbolyılsonumilli eğitim