Geri

Çarşamba'nın sultanları Sivas'ı yendi

TVF 2'inci Lig’de Samsun'un tek temsilcisi olan Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü, Sivas İl Özel İdaresi'ni 3-0 mağlup etti. Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü (ÇGS) Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Aydın, takımı tebrik etti.

09:23:41 | 2021-12-27


Haberi Sesli Dinle

Güzel bir müsabakadan güzel galibiyet ile ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü (ÇGS) Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Aydın, “TVF Kadınlar 2'inci Lig 14'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşamba Gençlik Ve Spor Kulübü olarak, 11'inci haftada kendi evimizde Sivas İl Özel İdaresi ile karşılaştık. Karşılaşmada rakibimize şans tanımayarak 3-0 gibi net bir skor elde ederek rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz ” dedi.

‘ÇARŞAMBA’DA İKİDE İKİ YAPTIK’
Müsabaka sonrası açıklama yapan Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü (ÇGS) Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Aydın, “Samsun’umuzu ve Çarşamba’mızı voleybol dalında temsil eden tek takım olmanın verdiği gururla, bugün sahamızda Sivas İl Özel İdare takımını set vermeden yendik. Yaşadığımız büyük mutluluğu Çarşambalı hemşerilerimize armağan ediyoruz. Aynı şekilde 3' Ligde mücadele eden Çarşambaspor’umuzun da galibiyetle maçı kazanması Çarşamba’da ikide iki yaptık. Bu bizler için güzel bir hissiyat. Kulübümüze bu önemli müsabakalarda desteklerini ve gayretlerini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER


tvfvoleybol ligiÇarşamba Gençlik ve Spor Kulübü