Geri

Çarşambaspor yine mağlup

TFF 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sahasında konuk ettiği Iğdır FK’ya 2-1’lik skorla mağlup oldu.

06:45:02 | 2021-11-01


Haberi Sesli Dinle

TFF 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sahasında konuk ettiği Iğdır FK’ya 2-1’lik skorla mağlup oldu.

RAKİP TAKİM İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPATI
Çarşambaspor, sahasında Iğdır FK’yı konuk etti. Maçın ilk dakikalarında karşılıklı atakların izlenirken, müsabakanın ilk yarısında golü bulan takım konuk ekip Iğdır FK oldu. Maçın 10’uncu dakikasında Çarşambaspor defansını aşan Iğdır FK takımı Suat Kaya ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Çarşambaspor, rakibine karşı baskı kurmakta zorlandı. Dakikalar 45’e geldiğinde ise Yeşil-Beyazlı ev sahibi takım Çarşambaspor, soyunma odasına 2-0’lık skorla gitti. Maçın son dakikalarında Mahsun Çapkan ile 2-0’lık skora ulaşan Iğdır FK karşılaşmada iki göllüde ilk yarıda kaydetmiş oldu.

ÇARŞAMSPOR SAHADA BASKI KURMAYA ÇALIŞTI
İkinci yarının başlamasıyla birlikte daha atak bir Çarşambaspor izlendi. Fırat Aras ve Ozan Şamiloğlu’nun oyuna dahil olmasıyla birlikte Çarşambaspor, rakip takımı zorladı. Ve geliştirilen atakların sonucunda Çarşambaspor 51’inci Dakikada Fırat Aras’ın güzel golüyle skoru 2-1’e taşıdı. Skorda üstünlüğü bulunan Iğdır takımı, Çarşambaspor’un ataklarına karşılık verirken, Çarşambaspor hücum hattı da sık sık rakip sahada baskı kurmaya çalıştı. Son dakikalara doğru heyecanın arttığı karşılaşmada Çarşambaspor beraberlik golünü kaydedemeyince, Çarşambaspor sahasında Iğdır FK’ya 2-1’lik skorla yenildi. Maç sonrası Çarşambaspor, 18’inci sırada 6 puanla kalırken, 2-1’lik skorla 3 puanın sahibi olan Iğdır takımı ise 16 puanla 5’inci sırada yerini aldı. Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda Bayrampaşa takımı ile karşı karşıya gelecek.
Köksal ÖNER


Çarşambaspor