Geri

CHP’li heyetten Başkan Deveci’ye ziyaret

Bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirmek için Samsun’a gelen CHP heyeti Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti.

09:18:43 | 2021-12-22


Haberi Sesli Dinle

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamudan ihraç edilen yurttaşları dinlemek için “KHK mağdurları ile buluşuyoruz” başlığıyla düzenlenen programa katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Samsun’a gelen CHP’li heyet Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi ziyaret etti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI GELDİ
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, CHP İstanbul milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ve Av. Turan Aydoğan, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Başkan Deveci ile makamında bir araya geldi.

DESTEK MESAJLARI VERİLDİ
Ziyarette Türkiye ve dünya gündemi konuşuldu. Başkan Deveci, sohbette Atakum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Yeni yılla ilgili temenni ve karşılıklı destek mesajlarının verildiği ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

KALABALIK HEYET
Heyete, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kandemir, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan, Av. Gülay Deveci, meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.


atakumatakum belediyesichpcemil deveciGülizar Biçer KaracaYüksel TaşkınCihangir İslamTuran AydoğanYıldırım Kaya