Geri

Costal'da sahil temizliği

İlçenin bir çok noktasında alt ve üst yapı çalışmaları yürüten Tekkeköy Belediyesi, Samsun'un önemli sahillerinden olan Costal'da da kumsalı temizliyor. Başkan Hasan Togar, çalışmaları yerinde inceledi.

14:04:47 | 2022-06-20


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy Belediyesi, Samsun'un önemli sahillerinden biri olan Costal'da, vatandaşların temiz bir ortamda denize girmelerini sağlamak amacıyla sahili baştan aşağı temizliyor. Belediye ekipleri, modern kumsal temizleme araçları ile birlikte sahildeki atık maddeleri topluyor.

BAŞKAN TOGAR YERİNDE İNCELEDİ
Vatandaşlar, Costal Sahili'nde yapılan temizlik çalışmasından memnun olurken, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da, sahilde işçiler tarafından yürütülen temizlik çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Hasan Togar, temizlik çalışmasında bir süre işçilere eşlik de etti. Başkan Togar, sahilde denize giren gençlerle de bir süre sohbet etti.

DAHA GÜZEL BİR TEKKEKÖY İÇİN
Costal'ın Samsun için önemli bir sahil olduğuna işaret eden Başkan Togar, "Bunaltıcı yaz sıcaklarında insanların tüm ailesi ile birlikte denize girip serinleyebilecekleri, günün yorgunluğunu atabilecekleri sahili ve kumsalıyla bir çok tatil bölgesi ile yarışabilecek olan Costal sahilimizde devam eden ayrıntılı kumsal ve çevre temizlik çalışmalarımızı yerinde inceledik. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" dedi.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarcostalsahil