Geri

ÇTB ve ÇTSO’dan iş birliği

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, meclis üyeleri ile birlikte Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya ve meclisi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yılmaz ve Sonkaya, gerçekleşen ziyarette yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

13:33:25 | 2022-12-15


Haberi Sesli Dinle

ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya’yı ziyaret ederek, ekim ayı başında gerçekleşen seçimlerin ardından kendisini ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Sonkaya’ya iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Ekim ayı başında gerçekleşen Oda ve Borsa organ seçimlerini değerlendiren Yılmaz, “Seçimlere ilk kez katılan ve üyelerinin takdiriyle büyük bir oy oranına sahip olan Ayhan Bey ve Meclisini kutluyor, İlçemize sunacakları hizmetlerde başarılar diliyorum. Yeni dönemde Ticaret ve Sanayi Odamız ile iş birliğimize devam ederek, ilçemize, milletimize ve üyelerimize her anlamda hizmet etmeye çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleşen ziyarete ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Arslan, Hüseyin Işık, Tescil Memuru Oğuzhan Kılınç ve Çarşamba TSO Meclis Üyeleri katıldı.

Yılmaz ile istişarede bulunan Sonkaya, “İlçemiz ve üyelerimiz için çalışacağımız dönemimizin milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Ticaret Borsamız ile ortak çalışmalarımıza yön vererek, ilçemize katkı sunacak projeler hayata geçirmeyi umuyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası Sonkaya, Yılmaz ve Meclis Üyelerine nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.


çarşambaçarşamba ticaret borsasıçarşamba ticaret ve sanayi odasıkazım yılmaz