Geri

Din Görevlileri 'İyi ki Varsın Eren'i izledi

Samsun Atakum Diva-Sen üyeleri, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminde buluştu.

13:45:09 | 2022-01-22


Haberi Sesli Dinle

Samsun Atakum Diva-Sen üyeleri, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminde buluştu.

Samsun Atakum Diva-Sen üyeleri, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile kahraman Mehmetciğin girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ün öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi. Din görevlileri, Kahramanlık ve vatanseverliğin en iyi şekilde izleyiciye aktarıldığı "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izlerken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

YUHLARI ŞAD OLSUN
Diva-Sen İl Başkan Yardımcısı Süleyman Eyüpoğlu ve Atakum Temsilcisi Erdal Çaylan, "Üyelerimizle böyle anlamlı bir filmde bir araya gelmek önemliydi. Milli ve manevî değerlerimizi önemseyen, bizleri bir arada tutan değerlerimize önem veren, gerçekte yaşanmışlık içeren böyle filimlerin sinama salonlarında daha çok olması gerektiğini düşünüyoruz. Tarihimiz Eren Bülbül ve Ferhat Gedik gibi nice kahramanlarla dolu. Din ve mukaddesat uğruna şehit düşen, gazi olup ahirete irtihal eden bütün vatan evlatlarını hayırla ve minnetle yâd ediyoruz. vatan, millet, bayrak uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.


iyi ki varsın erensinemasamsundiva sen