Geri

Ezgi Şahin'in konuğu Abdurrahim Aksoy

Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin'in TİVİ 6 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Söz Sokakta programının bu haftaki konuğu DEVA Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Bitlis Milletvekili Abdurrahim Aksoy olacak.

12:03:35 | 2022-10-27


Haberi Sesli Dinle

TİVİ 6'da canlı yayınlanan 'Söz Sokakta' programında her hafta farklı konukları ağırlayan Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin, önemli isimleri konuk etmeye devam ediyor. Daha önceki programlarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Gürsel Tekin ile AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı'nı ağılayan Şahin'in bu haftaki konuğu DEVA Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Bitlis Milletvekili Abdurrahim Aksoy olacak.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEKLER
Sokak röportajlarının da yer aldığı Söz Sokakta programında Ezgi Şahin ve DEVA Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Bitlis Milletvekili Abdurrahim Aksoy, Türkiye gündeminin yanısıra yaklaşan seçimleri de değerlendirecek.

CUMA GÜNÜ SAAT 20.00'DA
TİVİ 6 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Ezgi Şahin'in her hafta farklı konukları misafir ettiği Söz Sokakta programı Cuma günü saat 20.00'da başlayacak.

Türksat 4A uydusu 12265 Dikey 27500 sembol frekansından yayın yapan TİVİ 6'yı ayrıca D Smart 206. Kanal, Kablo TV'de 40. Kanal, Digitürk'te ise 610. Kanaldan izleyebilirsiniz.


ezgi şahintivi 6söz sokaktaabdurrahim aksoydeva partisi