Geri

Ezgi Şahin, muhalefetin muhalefet yapamamasını eleştirdi: Adı Muhalefet…!

Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin bu kez muhalefetin doğru muhalefet yapamamasını eleştirdi. Şahin, "Bir bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir… Belki de hala bu yüzden iktidar değil de sadece muhalefetsiniz!" dedi.

09:46:53 | 2022-09-13


Haberi Sesli Dinle

Yazısında muhalefet demenin artık, sadece eleştiri, laf olsun torba dolsun muhabbetine döndüğüne işaret eden Ezgi Şahin, "Tabi ki, eleştirecekler, fikirlerini beyan edecekler, yanlışları dile getirecekler. Ama sırf laf olsun diye konuşan bir muhalefet var bizde. Zaten ondan hep diyoruz ya, AK Parti'nin karşısında muhalefet yok diye" dedi.

BOZUK SAAT BİLE GÜNDE İKİ KERE DOĞRUYU GÖSTERİR
Şehir Hastanelerinin güzel bir hizmet olduğunu, ancak randevu sisteminin sağlıklı çalışmadığını belirten Şahin, muhalefetin bunu bile doğru eleştiremediğine vurgu yaptı. Şahin, " 'Bu Şehir Hastanelerine ne gerek var?' deme. Yapılan hizmette eksikliği bul ve dile getir. Her şeye 'Hayır olmadı, olamaz, gelirsek yıkarız, istemiyoruz' ile muhalefet siyaseti olmaz. Belki de hala bu yüzden iktidar değil de sadece muhalefetsiniz! Bir bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir… Bunu da unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

EZGİ ŞAHİN'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


ezgi şahinsiyasetiktidarmuhalefet