Geri

Ezgi Şahin yazdı: Seçim nasıl kaybedilir?

Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin, yaklaşan seçimler öncesi kaleme aldığı yeni yazısında AK Parti'nin seçimi kaybetme adına bir dizi yanlışlar yaptığına dikkat çekti. Şahin, "Bu sefer 'artık yeter' diyen, gözü açılmış bir seçmen var karşımızda" dedi.

08:23:46 | 2023-04-23


Haberi Sesli Dinle

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yaklaşırken, meydanlar da iyice ısınıyor. Partiler ve ittifaklar seçimleri kazanmak adına son kozlarını ortaya koyarken, Gazete Ekip yazarı Ezgi Şahin, 21 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin bu dönem seçimi kaybedecek yanlışlara imza attığına vurgu yaptı.

MİLLET GEÇİM DERDİNDE
AK Parti'nin milletvekili listelerinin yanlış olduğunu ileri süren Şahin, halkın meydana çıkarılan adaylardan memnun olmadığına dikkat çekti. Ekonomik sıkıntıların da AK Parti adına sandığa olumsuz yahsıyacağını ifade eden Şahin, "Yol, köprü, yerli milli sözlerini kimse önemsemiyor. Çünkü millet geçim derdinde. Önünü göremediği bir sonra ki ayı nasıl geçireceğini bilmediği zam üstüne zam yapılan bir ortam da seçmenin tepkisi ne olur sizce?" diye sordu.

DOĞRUYA DOĞRU
AK Parti'nin 21 senede çok fazla hizmet ve proje yaptığına da işaret eden Şahin, "Bu sefer 'artık yeter' diyen, gözü açılmış bir seçmen var karşımızda. Ve tek bekledikleri sandık. AK Parti 21 senede çok fazla hizmet proje yaptı. Ülke olarak çok geliştik. Doğruya Doğru..! Ama yukarıda yazdıklarım da Doğruya Doğru. Ve üç yanlışın bir doğruyu götürdüğü sistemde,
Bu kadar yanlış AK Parti iktidarına nasıl sonuç çıkarır sizce? Bekleyelim ve görelim...!" ifadelerini kullandı.

 


EZGİ ŞAHİNAK PARTİSİYASETSEÇİM