Geri

Ezgi Şahin Yazdı: Yalandan kim ölmüş yahu…!

Gazete Ekip Yazarı Ezgi Şahin, yeni çıkacak kitabından bir kesiti Gazete Ekip okurlarıyla baylaştı. Şahin, "Bu ay sonunda çıkması planlanan "Ezgice" adlı kitabında yalandan bahsetti.

11:26:55 | 2022-09-03


Haberi Sesli Dinle

Ezgi Şahin, Gazete Ekip'teki köşesinde bu sefer bu ay sonunda çıkması planlanan "Ezgice" adlı kitabından bir bölüme yer verdi. "Yalandan Kim Ölmüş Yahu!" başlıklı yazısında insanların çok kolay yalan söyleyebildiğine vurgu yapan Şahin, çoğu insanın şikayet ettiği yalanı okunası bir dille okurlarıyla paylaşıyor.

GERÇEKTE YOKSUNUZ
"Niye sizler adam gibi, insanın karşısına geçip doğruların değil de yalan cümlelerin arkasına sığınıyorsunuz?" diye soran Şahin, "Çünkü gerçekte yoksunuz! Yalan cümleler ile karşı tarafı kandırıp bir kar zihniyeti taşıyorsunuz. Yalanınız ortaya çıkınca başka yalan ile yola devam ediyorsunuz. Aslında biz dürüst, ne istediğimizi bilen insanlar sizler ve yalanlarınız için çok fazlayız! Belki de bu fazlalık sizi rahatsız ediyor!" dedi.

HEP OLACAKLAR
Herkesin çevresinde bu tür insanların olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirten Şahin, "Çünkü; bizler iyi niyet tüm kalp ile yolumuza baktığımız için bu tür insanlar hep bizimle olacak. Geceden güne yalan ile başlayan yalancılara selam olsun…! Ne diyoruz; Yalan dolan felan filan...!" ifadelerini kullandı.


ezgi şahinezgice