Geri

Fatih Aytekin Atakumspor'da

Yücel İldiz zamanında Samsunspor'da da forma giyen tecrübeli futbolcu, Atakum Belediyespor'da antrenör olarak göreve başladı. Aytekin; "Bugüne kadar bana inananları mahçup etmedim. Yine etmeyeceğim. Hedefim büyük. Büyük bir camiaya geldim" dedi.

14:27:18 | 2023-08-08


Haberi Sesli Dinle

YOLSPOR'A VEDA ETTİ
Daha önce Yolspor'da uzun süre görev yapan tecrübeli antrenör Fatih Aytekin, "Yedi sene görev yaptığım Yolspor kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. Çocukların, gençlerin hem futboluna hemde hayatlarına dokunuş yaptıysam ne mutlu bana. Yolspor'da gelmiş geçmiş birlikte çalıştığım hocalarıma, yöneticilerime ve sporculara emekleri için ve bana gösterdikleri sevgi, saygı için teşekkür ederim. Bundan sonra ki süreçte kulübe, hocalara ve sporcu kardeşlerime başarılar dilerim" dedi.

PARMAKLA GÖSTERİLEN HOCA!
Fatih Aytekin, hem Samsunspor'da futbolcu iken hem de antrenörlük kariyerinde centilmenliği ve bey efendiliği ile parmakla gösterilen ender antrenörlerden. Aytekin, gençlerin yetişmesi için canla başla çalışan ve büyük fedakarlıklar veren Samsun Amatör'ünün kıymetli hocalarından biri olarak gösteriliyor.

HABER: TUFAN İPEK


fatih aytekinsamsunsporatakum belediyesporfutbolantrenörteknik direktörsamsun