Geri

Finalin adı S.T.A.D City - Efsane Çarşamba

Samsun'da düzenlenen '55 Halı Saha Ligi'nde Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği'nin takımı S.T.A.D CİTY ile Efsane Çarşamba final oynayacak.

13:29:51 | 2024-01-03


Haberi Sesli Dinle

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR
Samsun İlkadım Kadıköyspor Tesisleri'nde bu yıl ilki düzenlenen ve 6 aydır devam eden "55 Halı Saha Ligi"nde toplam 42 takım kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmaların yarı finali dün akşam Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği'nin takımı S.T.A.D CİTY, Karnaval, Efsane Çarşamba ve Asarağaç takımları arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda S.T.A.D CİTY Karnaval'ı 5-0, Efsane Çarşamba ise Asarağaç'ı 1-0 yenerek adını finale yazdırdı.

FİNAL SALI GÜNÜ
Turnuvanın geleneksel hale geldiğini belirten Organize komitesi üyeleri,"Turnuvaya 42 takım katıldı. Her takım 6 ay boyunca yaklaşık 25-30 arası maç oynadı. Maçlar büyük bir centilmenlik havasında ve dostluklar kazanılarak gerçekleşti. İki takımımız önümüzdeki salı günü akşamı final oynayacak ve şampiyon belirlenecek. Para ve çeşitli ödüllerin verileceği turnuvaya katkıda bulunan takımlara, hakemlere ve izleyicilere teşekkür ediyoruz. Sporseverleri final maçına bekliyoruz" dediler.


samsunsamsunsporhalı saha ligiefsane çarşambastad city