Geri

"Fincanı taştan oyarlarrrr… Oyarrlarrr!"

Yazarımız Okan Dilek, her Samsunspor taraftarının okuması gereken bir yazı kaleme aldı. Tribünlere "taktik" veren Dilek, "Paranız Federasyona gitmesin, Samsunspor'da kalsın" dedi.

15:07:50 | 2021-12-17


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'un, hafta içi oynanan Beypiliç Boluspor maçında yaşanan "çirkin ve kötü tezahürat" ile "saha olayları" nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından PFDK’ya sevk edilmesi üzerine yazarımız Okan Dilek köşe yazısını bu konuya ayırdı.

Yazısında Samsunspor'un bu tür olaylar nedeniyle yıllardır Futbol Federasyonu'na ceza ödediğine dikkat çeken Dilek, "Eğer takımını düşünüyorsan, eğer ki senin bin bir emekle kazanıp Samsunspor’a destek olmak için ödediğin bilet paranın Federasyona gitmesini istemiyorsan şöyle tezahürat yap ki, hiç bir şey hak iddia edilemesin.

Fincanııı taşattttannn oyarrlarrr, Bolu'yu Böyle yollarlarrrrr... Bolu'yu Böyleee Yollarrrlarrr!

Hadi bakalım buna ceza kesilsin de görelim. Sevgili taraftarımız, kıymetli değerlerimiz. Lütfen bu konuda biraz daha duyarlı olalım. Bilet paralarınızı federasyona teslim etmeyiniz. Samsunspor'umuza kalsın bilet paralarımız. Bunun için kibarca kibarcaaa… Fincanın deliğine 'cuk' diye oturtacak tezahüratla ters köşe yapalım" dedi.

Yazının tamamını okumak linke tıklayınız...

 

Devamını okumak için tıklayınız


okan dileksamsunsportaraftartürkiye futbol federasyonutffpfdk