Geri

GAYRETLİ: YEREL BASIN ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYOR

Samsun yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun'da yerel basının çok zor şartlar altında çalıştığını söyledi.

13:16:03 | 2022-12-07


Haberi Sesli Dinle

Memur Sen Samsun İl Temsilciliği'nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, yerel basının zor şartlar altında görev yaptığını kaydederek, sivil toplum kuruluşlarının ve sendika temsilcilerinin yerel basına daha fazla önem vermesi gerektiğini belirtti.

Her dönemde yerel basının yanında olduklarını ve desteklediklerini belirten Savaş Gayretli, "Biz Bem Bir Sen olarak her zaman yerel basınımızın yanında olduk. Yerel basının ne kadar zor şartlar altında görev yaptıklarının farkındayız. Bu sebeple onların işlerini yaparken yaşadıkları zorlukları bir nebze olsun azaltabilmek için bütün sivil toplum kuruluşlarının, sendika temsilcilerinin yerel basın ile daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bem Bir Sen'in kapıları her zaman gazeteci kardeşlerimize, arkadaşlarıma açıktır. Zaten buradaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsini tanıyorum. Onlar da beni tanıyor. Bir sıkıntıları olduğu zaman, her zaman yedi yirmi dört yanlarındayım. Bundan emin olabilirler" dedi.

Başkan Gayretli daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a yerel basın olarak Samsun'a verdikleri hizmetten dolayı hediye verdi.

Başkan Savaş Gayretli, toplantı sonrasında yerel basının temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çekindi.


bembirsensavaş gayretliyusuf ziya çakırbasıngazetecisendikamamursen