Geri

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz Kızılay gönüllüleriyle buluştu

Günümüz medyasına ismini tırnaklarıyla kazıyarak duyuran isimlerden biri olan Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, OMÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde "Gençler ve Sosyal Medya" temalı konferansta Genç Kızılay Samsun gönüllüleriyle buluştu.

12:41:22 | 2022-12-20


Haberi Sesli Dinle

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde, Genç Kızılay Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Bilal Şenaslan, yaptığı açılış konuşmasında, Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

KONFERANS BOYUNCA SIK SIK VURGULADI.
Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, oldukça hareketli geçen gazetecilik hayatından örnekler vererek sosyal medyanın gençlerin algılarındaki etkisini Afganistan, Ukrayna gibi sıcak bölgelerde birebir yaşadığı olaylar üzerinden örneklendirdi.

Gençlere verebileceği en büyük hayat tavsiyenin herkesin anlatacak bir hikayesi olması gerektiğini konferans boyunca sık sık vurgulayan Karagöz, Türk Kızılayı’nın da dünyanın her yerinde güven ve iyilik sembolü olduğundan bahsetti.

Taha Hüseyin Karagöz, Genç Kızılay gönüllülerine bir kez daha "iyiki Kızılay gönüllüsüyüz" dedirtti.
Katılımın oldukça yoğun olduğu konferans, Genç Kızılay Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Bilal Şenaslan'ın plaket takdimiyle sonlandı.

Haber: Köksal ÖNER


gazeteciTaha Hüseyin Karagözkızılayomüondokuz mayıs üniversitesisamsun