Geri

GRİ KOÇ GÖKHAN MÜFTÜOĞLU CANİK'TE

Canik Belediyesi, Eğitimci-Yazar Gri Koç Gökhan Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak.

12:37:09 | 2023-12-04


Haberi Sesli Dinle

Sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik desteklerini arttırarak sürdüren Canik Belediyesi, Eğitimci-Yazar Gri Koç Gökhan Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak.

Canik’te ‘YKS’ye 6 Ay Kala Kazanma Navigasyonu’ adlı seminer programıyla, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle bir araya gelecek olan Eğitimci-Yazar Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, ‘stres yönetimi’, ‘soru çözme teknikleri’, ‘verimli çalışma teknikleri’ ve ‘zaman yönetimi’ gibi önemli konu başlıklarında eğitim verecek. YouTube’da kendi alanında en çok aboneye sahip üretici unvanını da elinde bulunduran Gri Koç Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla, Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede düzenlenecek olan ‘YKS’ye 6 Ay Kala Kazanma Navigasyonu’ adlı seminer programı, 7 Aralık Perşembe günü saat 13.00’de Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Başarıya Güden Yolda Önemli Tüyolar
Sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik seminer ve eğitim programlarını sürdürdüklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizin sınav kaygısı yaşamamaları ve sınavlara hazırlık sürecini verimli bir şekilde değerlendirmeleri için onları alanında yetkin isimlerle bir araya getiriyoruz. Yoğun bir tempoyla YKS’ye hazırlanan sevgili öğrencilerimizi bir kez daha Gri Koç Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyoruz. Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, keyifli sunumuyla başarıya giden yolda önemli tüyoları öğrencilerimizle paylaşacak. Öğrencilerimizin YKS’ye yönelik motivasyonlarını daha da arttırmayı hedeflediğimiz programımızda onlarla birlikte hem eğleneceğiz hem de öğreneceğiz. Canik’te uzman isimlerin katılımlarıyla öğrencilerimiz için eğitim, seminer ve konferanslar düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerigri koçgökhan müftüoğlu