Geri

Gülay Deveci, Samsun'u temsil etmek üzere yola çıktı

Avukat Gülay Deveci, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Deveci, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Deveci, "TBMM ‘de Samsun’u temsil etmek üzere yola çıktım. Bundan sonra hayırlısı Allah'tan…" dedi.

13:17:29 | 2023-03-17


Haberi Sesli Dinle

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin eşi Avukat Gülay Deveci, CHP Samsun Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvurusunu CHP Genel Merkezi'nde yapan Deveci, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

SAMSUN'U TEMSİL ETMEK ÜZERE YOLA ÇIKTIM
Gerçekleştirdiği sosyal çalışmalarla bilinen Deveci, "CHP Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah herkesin yolunu açık etsin. Millet ittifakı olarak Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız, ben de TBMM‘de Samsun’u temsil etmek üzere yola çıktım. Bundan sonra hayırlısı Allah'tan…" dedi.

BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ
CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Gülay Deveci, "Dün CHP Samsun Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yaptıktan sonra arayan, mesaj gönderen, başarılar dileyen, sosyal medya üzerinden güzel dileklerini gönderen herkese teşekkür ederim. Sonucun öncelikle güzel Türkiye’miz için, partimiz için ve kendim için hayırlı olmasını diliyorum. Birleşe birleşe kazanacağız" ifadelerini kullandı.

 


chpcumhuriyet halk partisigülay devecimilletvekili adayısamsunsamsun haberleri