Geri

Hakan Çelikbaş'a son görev

Samsun’da, geçirdiği rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybeden gazeteci Hakan Çelikbaş, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

13:32:39 | 2022-01-03


Haberi Sesli Dinle

Samsun’da, geçirdiği rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybeden gazeteci Hakan Çelikbaş, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun’un sevilen gazetecilerinden Hakan Çelikbaş, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir tedavi gören, ancak dün hayatını kaybeden tecrübeli ve sevilen gazeteci Hakan Çelikbaş'ın cenazesi, Derecik Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Çelikbaş için ilk önce Kadıköy Mahallesi Fehan Hasovalı Sokak’ta evinin önünde helallik alındı. Ardından Büyük Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda ebedi istirahatgahına defnedildi.

UZUN YILLAR MEDYADA GÖREV YAPTI
Kanal L, Klas Tv, Karadeniz Tv, Halk Gazetesi, Samsun Gazetesi, Doğan Haber Ajansı gibi yaygın ve yerel medyada uzun yıllar görev alan ve Emniyet Muhabirliği de yapan Hakan Çelikbaş, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Üyesiydi.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Hakan Çelikbaş'ın cenazesine Samsun Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Şubesi Başkanı Avni Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, ailesi, gazeteci dostları ve yakınları katıldı.


hakan çelikbaşgazetecicenaze töreni