Geri

Hamit Seven: Samsun vefalı, kadim bir şehir

Kamu, siyaset, bürokrasi, stk, özel sektör, girişimci, kültür- sanat ve medya dünyasının alanlarında uzman isimlerinin biraraya gelerek oluşturdukları Sesli Düşünce Platformu Başkanı Hamit Seven, memleketi Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

13:01:44 | 2023-05-13


Haberi Sesli Dinle

Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret eden Seven, Şube Başkanı Necati Yılmaz ve hazır bulunan üyeleriyle uzun bir süre sohbet etti.

Samsunspor taraftarıyla da biraraya gelen Seven, Samsun'un güçlü ve etkin hemşehri sivil toplum kuruluşlarından olan kısa adiyla (KADEF) Kavak Dernekleri Federasyonu'nu da ziyaret etti.

Samsun'un, her zaman birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği tarihi bir şehir olduğunu ifade eden Seven, şunları söyledi:

"Samsun, yaşayanlarını sevgiyle kucaklayan, tüm zenginliklerini yaşayanlarına cömertce sunan paylaşımcı, birlik ve dostluğu önceleyen, üretken ve vefalı bir şehirdir. Sağduyusu, demokratik kültür ve olgunluğuyla öncü şehirlerimizin başında gelen, Şehrimizin bu kadim kültür ve özelliklerine samimiyetle sahip çıkan, geliştirerek nesilden nesile ulaşması için gayret gösteren katkı koyan tüm Samsunlu hemşehrilerime teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."


hamit seventürkiyeharp malulüsamsunsporkadefkavaksamsun haberleri