Geri

Havza'daki müzik sınıfı ülkenin sesi olacak

Havza İlçesi okullarındaki Müzik öğretmenleri bir araya gelerek Vakıfbank Atatürk Ortaokulunda Müzik Sınıfı kurdu. Okul Müdürü Fikret Yavuz, “Okul olarak ilçemizde önemli adımlar atıyoruz ”dedi.

10:36:56 | 2022-06-12


Haberi Sesli Dinle

Havza İlçesi okullarındaki Müzik öğretmenleri bir araya gelerek Vakıfbank Atatürk Ortaokulunda Müzik Sınıfı kurdu. Okul Müdürü Fikret Yavuz, “Okul olarak ilçemizde önemli adımlar atıyoruz ”dedi.

Vakıfbank Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Arslan Akyüz'ün önderliğinde yaklaşık 2 aylık bir çalışmaa sonucunda Havza halkına Belediye Kültür Sarayı'nda Türk Halk Müziği Konseri verdi.

‘VERİLEN KONSERDEN 45 BİN TL GELİR ELDE ETTİK’
THM konserine halkla beraber tüm protokol üyeleri de katıldığı programda Vakıfbank Atatürk Ortaokulu Müdürü Fikret Yavuz, “Verdiğimiz konserle okulumuza müzik sınıfı kurulmasında yardımcı olan müzik öğretmenlerimiz ile velilerimize ve ayrıca bizde desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Verilen konserden 45 bin TL gelir elde ettik. Bu gelirler sayesinde okulumuzun Müzik sınıfına her türlü enstrümanı alarak. Müzik yeteneği olan her öğrencimiz. Artık okulumuzda kendini ileriye taşıyacak ve buradan da yetenekli sanatçıların doğacağına inanıyorum” diye konuştu.

‘OKULUMUZDA MÜZİK SINIFIN AÇILIŞINI YAPTIK’
Müzik sınıfı okullarında eğitim alan öğrencilerinin çok işine yarayacağını vurgulayan Okul Müdürü Fikret Yavuz, “Havza Kaymakamı Sayın Cengiz Nayman, Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir, Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Sayın Ömer Faruk Altay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Özkan Parlak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Uğur Sağlam ve diğer protokol üyelerinin katılımı ile okulumuzda müzik sınıfın açılışını yaptık. Ayrıca Protokole özel açılış türküleri söylendi. Müzik sınıfında çok çeşitli enstrümanlarımız var. Yapılan çalışma ile Konser vererek hem Havza da önemli bir kültürel etkinlik gerçekleştirmeğiz. Hem de okulumuza güzel bir gelir imkan sağlamış olacağız. Bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
Haber: Köksal ÖNER


samsunhavzamüzikkonser