Geri

Hayata Anlam Katanlar’dan yürek ısıtan yardım

Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı taşımalı öğrencilerin okuduğu Çarşamba Kızılot Ortaokulu’nda okuyan 40 öğrenciye mont, bot ve spor ayakkabı hediye etti.

11:37:06 | 2022-11-30


Haberi Sesli Dinle

Samsun ve Gaziantep ’de faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği soğuk havaların başlamasıyla Çarşamba Kızılot Ortaokulu’nda eğitim gören 50 öğrenciye mont, bot ve spor ayakkabı hediye etti.

Proje hakkında bilgi veren Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, “Hayata Anlam Katanlar Derneği, 2018 yılından bugüne kadar insanların en ihtiyaç duydukları zamanda yanlarında oluyor. Bugüne kadar 54 köy okuluna hediyeler götürdük. Biz, başladığımız bu iyilik hareketinde yurt içi ve yurt dışında gönüllülerimizin destekleriyle hayatlara anlam katmaktan son derece memnun oluyoruz. Bugün, burada aldıkları eğitim yardımlarını sevinçle karşılayan çocuklarımız gibi binlerce çocuğumuzun da farkında olduğumuzu belirtmemiz gerekir. Hedefimiz bu çocuklarımızın yaşadıkları büyük heyecan ve mutluluğu daha binlerce çocuğumuzun yüzünde görmek. Desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


termehayata anlam katanlaryardımkızılot ortaokulu