Geri

Hırsızlar İllallah dedirtti

Olay İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Kanber Sokak’ta meydana geldi. Daha önce İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde ikamet eden Fatih Kavaklı isimli gencin aracı, bazı kişi veya kişilerce defalarca çalınma girişimine uğradı.

15:30:44 | 2021-05-25


Haberi Sesli Dinle

YENİ EV TUTTU, YİNE ÇALMAYA ÇALIŞTILAR
Fatih Kavaklı, yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle yine İlkadım ilçesindeki Kışla Mahallesi’nde bir ev kiraladı ancak hırsızlar gencin yakasını burada da bırakmadı. Dün gerçekleşen olayda, bazı kişi veya kişiler gencin aracını çalma girişiminde bulundu.

EŞİ CAMA ÇIKTIĞINDA HIRSIZLARI GÖRDÜ
Olayın gerçekleştiği esnada eşi cama çıkarken, hırsızları gördü. Panik yapan hırsızlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayla ilgili yapılan ihbar üzerine olay yeri inceleme ekipleri araçtan parmak izleri aldı. Fatih Kavaklı adlı genç hırsızlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAVAKLI: HER GÜN ÇALMAYA ÇALIŞIYORLAR
Yaşadıklarına isyan eden Fatih Kavaklı, “Eski oturduğum mahallede de aracımı çalmak istediler. Evimi değiştirdim buraya geldim. Burada da aynı şeyi yaşadım. Camları açıyorlar aracıma girip yerini değiştiriyorlar. Buraya aldık arabayı. Burada da aynısını yapmışlar. Her gün arabayı almaya çalışıyorlar. Her gün 4-5 defa çakmak için girişimde bulundular. Gece saatlerinde, akşam veya sabah sürekli aracımın kilitleriyle oynuyorlar. Artık bu olaylardan bıktım. Konuyla ilgili şikayetçi oldum. Polis arkadaşlar inceleme yapıyorlar” diye konuştu.


Hırsızarabasamsun