Geri

Hüseyin Eroğlu: Bir puan bizi şampiyon yapacak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Şunu üzerine basa basa söylüyorum. Bu bir puan bizi Süper Lige çıkaracak. Bu maçı not edelim” dedi.

10:52:40 | 2022-12-10


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Yeni Malatyaspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan kaybettiklerini belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Sonuçtan çok üzgünüz. Şampiyonluk yarışında çok önemli bir 2 puan kaybettik. Beraberlikten sonra yakaladığımız 2 net pozisyonu gole çevirebilseydik, tempomuza, arzumuza yakışır bir sonuç yakalamış olacaktık. Yediğimiz golden sonra Malatyaspor 5'li savunmayla oynadı. Son paslarda ve yaptığımız ortalardaki verimsizlik gol yollarında çok zorlanmamıza neden oldu. Yine de maç sonu istatistiklere bakarsak attığımız şutlar 21'e 4, İsabetli şutlarımız 7'ye 3. Bu istatistiklerle kazanmalıydık” dedi.

Konuşmasında MHK ve hakemlere seslenen Hüseyin Eroğlu, “Buradan MHK ve hakemlerimize seslenmek istiyorum. Oyunun temposunu düşürmek için yapılan hilelere müsaade etmeyin lütfen. Oyunun temposunun düşmesi futbol kalitesinin düşmesi demek. Aut atışlarının sarı kart sonrasında bile 45 saniyede kullanılmasına müsaade etmeyin. Oyun olsun, tempo olsun, kim kazanırsa kazansın” diye konuştu.

Alınan 1 puanın takımı Süper Lige çıkaracağına inandığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Ben taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Televizyonda 2 çok önemli dünya kupası çeyrek final maçı varken şampiyonluk yarışımıza destek vermek için geldiler. Özellikle golden sonra inanılmaz bir atmosfer oluşturdular. Onlarla şampiyon olacağız. Onlara bu sevgilerinin karşılığını vereceğiz. Şunu üzerine basa basa söylüyorum. Bu bir puan bizi Süper Lige çıkaracak. Bu maçı not edelim” şeklinde konuştu.


samsunsporhüseyin eroğlu