Geri

Hüseyin Eroğlu: Daha iyi olacağız

Fenerbahçe maçını değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Daha çok çalışmamız gerekiyor, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir takım olacağız" dedi.

11:10:17 | 2023-08-22


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan Fenerbahçe A.Ş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

11 yıl aradan sonra içeride oynadıkları ilk iç saha maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Ön alan baskısı ile Fenerbahçe'yi konfor alanı dışına çıkarmaya çalıştık. Tadiç-Cengiz-Fred üçlüsünün Dzeko ile bağlantısını kesmeye çalıştık. Onların bağlantısını kesince üretme açısından iyi işler yapamadılar. Planımız ilk yarıda iyi işledi. Rakibe göre daha çok pozisyona girdik. Değerlendirebilseydik farklı olabilirdi. Neticede Fenerbahçe ile oynuyoruz. Burada sadece bir kez hata yaptık. O pozisyonda yediğimiz golle geriye düştük ve maçı kaybettik. Sonuçtan üzgünüz" dedi.

Taraftarlara teşekkür eden Eroğlu, "Gerçekten çok güzel destek verdiler. Daha çok çalışmamız gerekiyor, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir takım olacağız. Hazırlık sürecine yeni katılan arkadaşları daha üst seviyeye çekeceğiz ve alternatif kadromuzu da daha geliştirmemiz gerekiyor. Şu an hücum hattında santrfor bölgesine ve orta sahaya transferlerle ilgili başkanımız çalışmalarına devam ediyor. Lig uzun bir maraton. Kalan 36 haftada kadromuzu oluşturup, iyi bir takım olmaya çalışacağız" dedi.


samsunsporsüper lighüseyin eroğlufenerbahçe