Geri

Hüseyin Eroğlu: Hedef, Süper Lig

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Samsunspor olarak bizim hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Şimdi bu maçı unutup sıradaki Adanaspor maçına odaklanacağız” dedi.

09:40:16 | 2022-12-22


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Trabzonspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Öncelikli olarak hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Bizim için bir test maçı olmadı. Bunda erken yediğimiz 2 golün de önemli bir etkisi oldu. Sakatlığı sebebiyle aramızda olmayan futbolcularımızı mazeret olarak söylemiyorum. Daha iyi bir oyun oynamalıydık. Samsunspor olarak bizim hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Şimdi bu maçı unutup sıradaki Adanaspor maçına odaklanacağız” dedi.

Ligin ilk yarısını iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini belirten Hüseyin Eroğlu, “Bizim artık odak noktamız, hafta sonu ligde oynayacağımız Adanaspor maçı. Bu maçı da kazanıp ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Abdullah Avcı ve ekibine başarılar diliyorum. Son hafta bizim için zor bir hafta olacak. Kazandığımız taktirde ilk yarıyı güzel bitireceğiz. Buradan da bizim için büyük güç olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçına davet etmek istiyorum. Birlikte sahamızda güzel bir galibiyetle sevineceğimiz atmosferle ilk yarıyı tamamlayalım” diye konuştu.