Geri

Hüseyin Eroğlu: İlk 10 hedefini yakalayacağız

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk 10' hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bir maç kazandıktan sonra akış tamamen lehimize dönecek. Bu sene de hedefimiz ilk 10. Onu da yakalayacağız" dedi.


15:00:54 | 2023-09-26


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Cuma günü oynanacak Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Bu hafta lig bizim için yeniden başlıyor. 11 yıl aradan sonra şampiyon olarak çıktığımız Süper Lig'de kalıcı olacağımıza herkes inansın. 5 maçta 1 puan almış bir takımın teknik direktörü nasıl oluyor da böyle güvenli konuşuyor diyenler olabilir. Gaziantep FK saygı duyduğumuz bir rakip ama yenebileceğimiz bir rakip" dedi.

SON DERECE UMUTLUYUM
Fenerbahçe karşısında çok iyi bir performans sergileyen Antalyaspor maçında başlangıçta 2 net pozisyonu kullanamadıklarına vurgu yapan Eroğlu, "Öne geçebilsek bambaşka bir oyun olacak, savunma oyuncumuzun uzaklaştırmaya çalıştığı top takım arkadaşının omzundan dönüp bomboş durumdaki oyuncunun önüne düştü ve mağlup duruma düştük. Futbol bu, hatalar oyunu ve böyle talihsizlikler yaşanabiliyor. Tabii ki takım skorlar üzerinden değerlendirilirse karamsar olmak normal, ancak ben teknik direktör olarak bütün anlattığım veriler üzerinden bakarak son derece umutluyum" diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER GÜCÜMÜZÜ ARTIRDI
Kazanmayı çok istediklerini de belirten Hüseyin Eroğlu, "Emin olun ki, kazanmayı dünyadaki en iyi Samsunspor taraftarı kadar çok istiyoruz. Ve bu süreç inanıyorum bu maçla son bulacak. Transferlerimiz belki aramıza geç katıldı ama oyun gücümüzü artırdılar. Coşkulu ve pozitif destekten 90 dakika vazgeçmeyen taraftarımızla çok daha iyi performanslar sergileyecekler. Rotasyonu yapmamdaki nedenlerden biri de yeni oyuncuları görmek. Derin ve alternatifli bir kadromuz var. Szumski ve Okan çok değerli ve güvendiğim iki kaleci. Okan Kocuk'u oynatmak sahadaki yabancı oyuncularla ilgili daha kolay tasarruf yapmamı sağlıyor. Okan'ı kesmem ondan vazgeçtiğim anlamına gelmiyor. Ağır eleştirilerle karşılaştı. Moral olarak daha üst seviyede olan Szumski o yüzden tercih ettim. Sezon boyu ikisine de önemli görevler düşecek" şeklinde konuştu.

İLK 10 HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ
Teknik Patron Eroğlu, şunları söyledi: "38 maçlık sezonun 5 maçı geride kaldı. Şehre, başkana, ekibime, oyuncularıma, taraftarlarımıza güveniyorum. Oyun olarak yenilseydik belki böyle bir şey olabilirdi ama fikstür dezavantajı, bazı oyuncularımızın geç gelmesi iyi skorları geciktirdi. İlk 10' hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bir maç kazandıktan sonra akış tamamen lehimize dönecek. 13 takım evinde 13, 2 takım 4 maç oynamış. Biz 1 maç oynadık. Ve eğer taraftarınız Samsunspor taraftarı gibi itici güçse, evinde oynamanın ne kadar değerli olduğunu herkes anlar. Biz Gaziantep FK'ya karşı taraftarlarımızla birlikte 11 kişiden fazla oynayacağız. Samsunspor taraftarına geçen sezon bir söz verdik. Şampiyonluğu Nisan'da kazandık. Bu sene de hedefimiz ilk 10. Onu da yakalayacağız" ifadelerine yer verdi."

 


samsunsporhüseyin eroğlusüper ligfutbolsamsunspor haberleri