Geri

Hüseyin Eroğlu: Şehrin hayalini gerçekleştirmek istiyoruz

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bolu maçıyla serimize devam etmek istiyoruz. Bu kentin bir hayali var. O hayali gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

11:57:37 | 2023-03-25


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 2-0 kazandığımız Altınordu maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kazandığımız için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Şampiyonluk için çok önemli bir 90 dakikayı daha geride bıraktık. Mutluyuz. Biz çok iyi savunma yapan bir hücum takımıyız. Son haftalarda gollerimiz büyük çoğunlukla duran top organizasyonlarından geliyor. Rakipler bize karşı 5'li 6'lı savunma yapıyor. İlk golü bulana kadar neredeyse tüm maçlarda oyuna hakim olsak da gol pozisyonu ve gol üretmekte sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bugün da Altınordu harika bir savunma yaptı” dedi.

Skorun üstüne yatmayan bir takım olduklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “65’inci dakikada Alim'in de katkısıyla penaltıdan öne geçtikten sonra oyundaki üstünlüğümüzü sürdürmekle kalmadık, çok net de pozisyonlar yakaladık. Fofana'nın ve Ahmet'in kullanamadığı pozisyonlar, Soner’in golü ve 2-0'dan sonra yine girdiğimiz bir başka pozisyon. Top bizdeyken gol arayan, rakipteyken birlikte savunma yapan, skorun üstüne yatmaya çalışmayan bir ekibiz. Hem kulübümüze hem futbola değer katmaya çalışıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum, teknik heyetimi kutluyorum. Tribüne gelerek bize destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti takımım adına maddi manevi büyük fedakarlıklar yapan başkanımız Yüksel Yıldırım'a armağan ediyoruz. Şimdi sırada bir başka finalimiz var. Bolu maçıyla serimize devam etmek istiyoruz. Bu kentin bir hayali var. O hayali gerçekleştirmek istiyoruz. Samsunspor taraftarlarına iyi bir hafta sonu diliyorum. Altınordu kulübüne ligin kalan haftalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.


samsunsporhüseyin eroğlualtınordufutboltff 1 ligsüpir ligsamsunspor haberleri