Geri

Hüseyin Eroğlu: Takımıma güveniyorum

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Takımın belli bölgelerine yapılacak takviyelerle toparlanıp, hedefimiz olan ilk 10'u yakalayacağız. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum" dedi.

12:02:54 | 2023-08-28


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu 2-1 kaybedilen Mondihome Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu karşılaşmayı kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. Özellikle 70 ile 90. dakikalar arasında net 2 pozisyonu değerlendirsek buradan üç puanla ayrılabilirdik. Kayserispor kadrosu uzun zamandır beraber oynuyor ve bir şablonları var. Biz ise yeni oluşan bir takımız ve iki oyuncumuz henüz ilk kez bu maçta yer aldı. Oyun felsefemizde bir sorun yok, sonuçlandırmada sıkıntı yaşadığımız bu maçta da açıkça görüldü. Maça 5-4-1 düzeninde başladık. Kontrollü oyun, hızlı pasla hücum geçişlerini tamamlamak planındaydık" dedi.

Defansdaki bir anlık tereddüt ve hatanın 12. dakikada geriye düşmelerine neden olduğunu belirten Eroğlu, "Buna rağmen ön alan baskısıyla oyun planımızdan taviz vermedik ve bana göre çok güzel bir hücum geçişiyle golü bulduk, beraberliği sağladık. 33. dakikada Taylan Antalyalı ile net pozisyonumuzda golü bulabilsek farklı bir hikaye yazabilirdik. Kontrollü hücum geçişleriyle gol ararken, yine bir zamanlama hatasıyla golü kalemizde gördük ve ilk yarıyı 2-1 yenik kapattık. İkinci yarıda 60 ve 70. dakikalar arası haricinde tüm oyun üstünlüğü bizden yanaydı ama golü başaramadık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımın belli bölgelerine yapılacak takviyelerle toparlanıp, hedefimiz olan ilk 10'u yakalayacağız. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum" diye konuştu.


samsunsporsüper lighüseyin eroğlukayserispor