Geri

Hüseyin Eroğlu: Taraftar endişelenmesin, çıkışımız başlayacak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu maçı bir dönüm noktası olarak görüyorum ve kazanacağımıza inanıyorum. İnanıyorum ki bu maçtan sonra çıkışımız başlayacak. Taraftarlarımızı endişeli görüyorum. Endişelenmesinler" dedi.


11:14:56 | 2023-09-02


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Yılport Samsunspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı İstanbulspor A.Ş maçı öncesi Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbulspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Kayserispor maçındaki mağlubiyetin yaralarını sardığımız, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir hafta geçirdik. Talihsizliklerin yakamızı bırakma zamanı geldi. Futbol şansı biraz yanımızda olsa, gol noktalarında biraz daha becerikli olsak bu maça en az 6 puanla çıkmamız işten bile değildi. İstanbulspor mütevazı ve futbola değer katan Süper Lig ekiplerinden biri. İyi bir teknik direktörleri, bir oyun formatları var ve rahat oynuyorlar" dedi.

KADRODA DOKUNUŞLARIM OLACAK
Bu maçı bir dönüm noktası olarak gördüğünü ve kazanacaklarına inandığını belirten Eroğlu, "Rakip analizlerimizi yaptık, buna göre kadroya da önemli dokunuşlarım olacak. İnanıyorum ki bu maçtan sonra da çıkışımız başlayacak. Taraftarlarımızı endişeli görüyorum. Endişelenmesinler. Stadyuma inançla gelsinler. Bu takım onları geçen sene layık oldukları Süper Lig'e taşıdı. Taraftarların da morale ihtiyacı var biliyorum ama oyuncularımın da taraftarın desteğine her zaman ihtiyacı var. İnanıyorum ki bu maçı 12. adamla birlikte çok daha iyi oynayacağız ve kazanacağız. Başkanımızın açıkladığı gibi yeni isimler Samsun'a gelecek. Ama bu günün konusu bu değil. Benim, ekibimin ve oyuncularımın tüm konsantrasyonu İstanbulspor maçını kazanmak üzerine” ifadelerini kullandı.


samsunsporhüseyin eroğlusüper ligfutbolsamsunspor haberleri