Geri

İlkadım'a altın yağdı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Judo Federasyonu iş birliğinde Bolu'da düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi Judo Yarı Final Müsabakalarında Samsun'u temsil eden İlkadım Judo takımı sporcuları müsabakayı 4 altın madalya ile tamamladı.

12:50:42 | 2023-07-07


Haberi Sesli Dinle

Türkiye'nin dört bir yanından gelen judocuların kıran kırana mücadelelere imza atarken, müsabakalarda mindere çıkan judonun yıldızları çeşitli sikletlerde rakipleriyle karşılaştı. 15 şehirden gelen ve müsabakalarda ter döken judoculara takım arkadaşları yaptıkları tezahüratlarla büyük destek verdi. Kıran kırana geçen mücadelelerde heyecan tavan yaptı.Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarında ilkadım judo takımı sporcularından 46 Kg da Ayhan Balcı,50 Kg Mustafa Balcı,57 Kg da Ekin Demirbağ,+66 Kg da Ahmet Köseoğlu müsabakayı birinci olarak tamamlayarak altın madalya aldılar. Ayrıca sıkletinde şampiyon olan İlkadımlı sporcular için 19-22 Temmuz tarihleri arasında Denizli ilinde yapılacak Analig finallerinde Samsun'u temsil etme hakkı kazandı.

DESTEK DEVAM EDECEK
Genç sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başarının önemine vurgu yaparak “Sporcularımız bir kez daha ulusal bir yarışmada gerek ilçemizi ve gerekse ilimizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemize büyük bir gurur daha yaşattılar. Bize bu guru yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılar bundan sonrada katlanarak devam edecek. Bu anlamda gençlerin her alanda önünü açmak bizim en öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bunun için de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşjudosporsamsunaltın madalya