Geri

İnsanların yardımına koşuyorlar

Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Her zaman olduğu gibi derneğimiz bir çok kalemde ihtiyaç sahibi ailelerimizin dertlerine derman olmaya devam ediyoruz ”dedi.

08:03:23 | 2022-02-14


Haberi Sesli Dinle

Yardıma muhtaç olanların yanlarında olmaya devam ettiklerini hatırlatan Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Bugün gülerden Pazar fakat bize tatil yok. Üç gündür biçare ailelerimize başta gıda olmak üzere ekmek markası, kira yardımı, elektrik ve su parasını ödemelerine devam ediyoruz. Ayrıca her ayın 15 de öğrenci burslarımızı ödüyoruz. Hala kırtasiyesi biten öğrencilerimize kırtasiye yardımı kaynak kitap desteği yapıyoruz. Yetim çocuklarımızı giydirmeye devam ediyoruz. Adak etleri dağıtıyoruz ”dedi.

‘ADİL BİR ŞEKİLDE HAK SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ’
Samsun sınırları içinde hareket ettiklerini vurgulayan Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Sadece Samsun halkına hizmet veren derneğimiz kar kış demeden sıcağa soğuğa aldırış etmeden haftanın 7 günü gece gündüz çalışmaktayız. Samsun'da tek ve en güçlü olan halkımızın sevgisini kazanan ve onlarla bir aile olan yönetim kurulu arkadaşlarımızla hayırsever kardeşlerimizin bağışlarını hayırlarını adil bir şekilde hak sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Yılbaşından bugüne kadar 410 ailemize gıda 65 öğrencimize burs 5 bin adet ekmek markası 40 bin bin tl'lik elektrik, su, doğal gaz, kira, ilaç katkı payı, hastaneye gidiş geliş yol parasının yanı sıra bebeklere süt mama ve bez parası ile birlikte 54 adet büyük tüp doldurduk. Yardımlarımızı yapmaya ’da devam ediyoruz. Bu yardımların kaynağı sadece hayırsever kardeşlerimizdir Allah hayırsever kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun. Rabbim onları her iki cihanda aziz eylesin ölmüşlerine rahmet hayatta olanlara sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin helalinden bol kazanç nasip etsin ”diye konuştu.
Köksal ÖNER


Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneğiadem vuralfakir