Geri

Kahveciler Odası Başkan Adayı Köksal Orman, Cemiyet'te

Samsun'da 30 Mart'ta yapılacak olan Kahveciler Odası başkanlık seçiminde göreve talip olan iş insanı Köksal Orman, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

14:45:01 | 2022-03-09


Haberi Sesli Dinle

Samsunlu iş insanı Köksal Orman, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. 26 Mart'ta yapılacak olan Samsun Kahveciler Büfeciler, Otelciler, Müzisyenler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu hatırlatan Köksal Orman, "Esnafımızın sorunlarını çözmek için adayım" dedi.

'ESNAFIMIZ PRESTİJ KAZANACAK'
Köksal Orman, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Yusuf Ziya Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Aslan ve Fatih Akça ile bir süre görüştü. 30 Mart 2022 Cumartesi tarihinde yapılması planlanan Samsun Kahveciler Büfeciler, Otelciler, Müzisyenler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkanlık için yarışacağını açıklayan Köksal Orman, "Esnafımızın sorunlarınızı çözmek, esnafımıza prestij kazandırmak için adayım" diye konuştu.

'GELİNEN NOKTA İÇ AÇICI DEĞİL'
Odalarının bugün itibariyle geldiği noktanın hiç de iç açıcı olmadığını söyleyen Köksal, "Yeni bir yönetim, yeni bir heyecan ile Odamızı yeniden canlandıracağız. Hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim olacağız. Tüm esnafımızın sorunlarını tek tek biliyoruz. Çözümleri için projelerimiz hazır. Onlara en iyi hizmeti vermek için bizler de hazırız" dedi.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, Köksal Orman'a ziyareti için teşekkür etti ve oda seçimlerinde başarı diledi.


köksal ormansamsun kahveciler odası19 mayıs gazeteciler cemiyetiyusuf ziya çakır