Geri

KAVSİYAD'dan Kahramanmaraş'a yardım tırı

Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD) de bir tır dolusu yardım malzemesini Kahramanmaraş'a gönderdi.


10:26:24 | 2023-02-08


Haberi Sesli Dinle

Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depreme duyarsız kalmadı. KAVSİYAD, demir makası, murç çekiç gibi küçük el aletleri ve su yüklü tırı depremden etkilenen Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderdi.

Yardım tırını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte uğurlayan KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişgin, "Hamd olsun yardım tırımız Elbistan'daki vatandaşlarımız için yola revan oldu. Rabbim bu acıları, ülkemize bir daha yaşatmasın" dedi.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Depremden zarar gören vatandaşların acılarını yüreklerinde hissettiklerini ve paylaştıklarını belirten KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişgin, "Ülkemizin bu acı dolu günlerinde depremzede kardeşlerimizin yaralarına merhem olmak istedik. KAVSİYAD olarak depremzedelerimizin yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bir tırımızı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine ulaştırmak için yola çıkardık. Gün yardımlaşma ve birlik günü. Kimsenin kendine siyasi, ekonomik rant çıkarma günü değil. İnşallah bu yaraları el ele saracağız. Allah tüm yaralılarımızın yardımcısı olsun, ölenlere Allah rahmet diliyorum" dedi.


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberelbistankavsiyadserdar yerişgin