Geri

Kulüp başkanlardan Başkan Kıyma'ya ziyaret

Yakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kahya ile Yakakent Denizspor Kulüp Başkanın Turgay Kullukçi Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı ziyaret etti.

10:46:59 | 2022-03-12


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kahya ile Yakakent Denizspor Kulüp Başkanın Turgay Kullukçi Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı ziyaret etti.

Samsun'un Yakakent ilçesinde sportif faaliyetler gösteren Yakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kahya ve Yakakent Denizspor Kulübü Başkanı Turgay Kullukçi başkan Kıyma'yı makamında ziyarette bulundu.

ORTAK AKIL İLE YÜRÜTECEĞİZ
Toplantıda kulüp başkanları ile kulüplerin istek ve önerilerini dinlediklerini ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, "Çözümler için kulüp başkanlarımız ile ortak akıl ile çalışmalar yürüteceğiz. Hep birlikte gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları spora yönlendirmek için uğraşıyoruz. Belediye olarak spor kulüplerimizin ve halkımızın sportif yatırımlarda en verimli şekilde yararlanmasını hedefliyoruz. Yakakent Belediyesi olarak sportif yatırımlarımız başta olmak üzere her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Kulüp başkanlarımızla ilçemizde spora nasıl daha fazla ileriye taşıyabileceğimiz, sporda şehrimizin başarısını nasıl daha fazla artırabileceğimiz noktasında kulüplerimizle değerlendirmeler yapıyoruz" dedi.

BAŞKAN KIYMA'YA TEŞEKKÜR
Kulüp Başkanları Mustafa Kahya ve Turgay Kullukçi da, sportif anlamda kulüplerin sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları konusunda kendileri ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Kıyma'ya teşekkür etti.


yakakentyakakent belediyesihüseyin kıymaYakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor KulübüYakakent Denizspor Kulübümustafa kahyaturgay kullukçi