Geri

Landry Dimata: En iyisi olmak istiyorum

Yılport Samsunspor'un yeni transferi Landry Dimata, "Kendimle her zaman rekabet edip, her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabi ki de benim hedefim, daha iyisini yaparak Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak” dedi.

11:30:10 | 2023-09-13


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'un yeni transferlerinden Landry Dimata, 16 Eylül Cumartesi günü Galatasaray A.Ş ile deplasmanda oynanacak müsabaka öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dimata, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Takıma da geleli birkaç gün oldu. İyi ilişkiler kuruyoruz. Tabi takım olarak en iyisini yapmak için buradayız. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz. Barcelona'dan geldim. Dünyanın en güzel şehirlerden birisi. Samsun'a geldim Samsun'la alakalı söyleyebileceğim şey, kesinlikle çok güzel bir şehir. Onun dışında buradaki insanlar çok sıcak kanlılar. Bana çok iyi davranıyorlar. Taraftarımızla alakalı da gerek maçlarda gerek hazırlık maçında, bize çok yardımcı oluyorlar. Bu benim için de çok önemli. Onları, yanımızda görmek bizim için çok çok önemli" dedi.

Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili de konuşan futbolcu, "Puan ve puanlar almaya gideceğiz. Açıkçası şunu söylemek gerekirse, bu tür maçlar beni çok mutlu ediyor ve çok hoşuma gidiyor. Gerekirse bu tür maçlarda da hayatımı ortaya koyabilirim" diye konuştu.

Hedeflerine değinen futbolcu, "11 senenin ardından Süper Lig'de ilk yılımız. Çok zorlu rakiplere karşı oynayacağız. Bizden daha zayıf olan takımlara karşı mütevazi olup, herkese saygı göstereceğiz. Bizden daha güçlü olan takımlara tabi ki de yüzde yüzümüzü vererek, her gün daha iyisini yapacağız. Nerden geldiğimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. Ama her geçen gün daha iyi oynamamız gerekiyor. Ben kimseyle rekabet etmiyorum. Bu benim hayata bakış açım. Kendimle her zaman rekabet edip, her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabi ki de benim hedefim, daha iyisini yaparak Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak” ifadelerini kullandı.

 


samsunsporsüper liglandry dimatafutbolgalatasaray