Geri

Malazgirtli minikler Ata'nın huzurunda

Samsun İlkadım Malazgirt İlkokulu 3 F sınıfı öğrencileri ve velileri, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ederek, Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu. Geçmişe yolculuk yapan öğrenciler, duygu dolu anlar yaşadı.

11:08:30 | 2023-10-06


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Malazgirt İlkokulu 3 F sınıfı öğrencileri ve velileri, sınıf öğretmeni Seçil Önal öncülüğünde Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete Sınıf Öğretmeni Seçil Önal, öğrenciler ve veliler katıldı.

ATA'NIN MOZELESİNE ÇELENK SUNDULAR
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunan ve daha sonra saygı duruşunda bulunan Sınıf Öğretmeni Seçil Önal ile öğrenciler, Anıtkabir Anı Defterine duygularını da yazdı. Çelenk sunma törenine ilk kez katılan öğrenci ve veliler duygu dolu anlar yaşarken, tören diğer ziyaretçiler tarafından da ilgiyle izlendi.

GEÇMİŞE YOLCULUK YAPTILAR
Öğrenciler ayrıca, Anıtkabir ziyaretinin ardından Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi ve MTA Tabiat Tarihi Müzesi’ni de gezerek heyecan dolu anlar eşliğinde geçmişe yolculuk yaptı. Sınıf Öğretmeni Seçil Önal, "Cumhuriyetimizin 100. yılında çocuklarımızın tarihimizi yerinde dinlemesini, hissetmesini istedik. Oldukça faydalı bir ziyaret oldu" dedi.


samsunmalazgirt ilkokuluöğrenciatatürkanıtkabirankara