Geri

Markus Gisdol: Antalyaspor karşısına en iyi şekilde çıkacağız

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, "Yılport Samsunspor olarak bu karşılaşma için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. En iyi şekilde onların karşısına çıkacağız" dedi.

12:54:57 | 2024-02-10


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Bitexen Antalyaspor karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Markus Gisdol, "Bu hafta Bitexen Antalyaspor ile evimizde önemli bir müsabaka oynayacağız. Rakibimizin son maçlarını izledim ve izlediğimde bireysel ve taktiksel anlamda iyi bir takım olduklarını gördüm. Biz de Yılport Samsunspor olarak bu karşılaşma için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. En iyi şekilde onların karşısına çıkacağız" dedi.

TRANSFER YAPMAK ZOR
Gisdol, "Transfer sorularına üzerine, "Öncelikle şunu söylemem gerekiyor. Özellikle ara transfer döneminde transfer yapmak zor. Bunu siz de biliyorsunuz biz de aynı şekilde öyle düşünüyoruz. Biz kendimiz bu transfer süreci başladığında bir liste belirledik ve gerekli pozisyonlara ne tür takviyeler yapmamız gerektiği hakkında konuştuk. Tabi bu durumun gerek Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Futbol Direktörümüz Fuat Çapa için zor olduğunu biliyorum. Böyle bir dönemde oyuncu göndermek ve oyuncu almak zor oluyor" diye konuştu.

YENİ TRANSFERLERE ZAMAN VERİLMELİ
Benito Dirk Raman'ı kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduğunu da ifade eden Gisdol, "Kendisine çok fazla baskı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir oyuncu yeni bir kültür, ülke ve takıma geldiğinde yüzde yüz hazır bir şekilde hemen adapte olamayabiliyor. Biraz zaman vermemiz gerekiyor kendisine. Zaman verdiğimiz takdirde de en kısa sürede gerek antrenman çalışmalarına, gerek takımdaki ikili ilişkileri geliştirmek olsun bunlara alışması kısa bir zaman alacaktır. Bugün ara transfer döneminin son günü, belki son bir transfer daha yapabiliriz. Ama şunu da unutmayalım, biz bu kadro ile 25 puan topladık. Tabii ki de kadronuza kaliteli oyuncular almak, yeni transferler gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bu da benim istediğim bir şey ama içinde bulunmuş olduğumuz durum sebebiyle de bu biraz zor" ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER


markus gisdolsamsunsporsüper ligfutbolteknik direktör