Geri

Markus Gisdol: Bir puana sevinmeliyiz

Konyaspor maçını değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Açıkçası almış olduğumuz bir 1 puan tatmin edici diyebilirim. Yani mutlu olmamız gerekiyor" dedi.

09:49:05 | 2023-12-22


Haberi Sesli Dinle


Yılport samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Tümosan Konyaspor müsabakası sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayıp açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, “Bugün çok zor bir maç olmasını bekliyordum ve öyle de oldu. İlk dakikadan son dakikaya kadar zor geçen bir karşılaşma oynandı. Her iki takım her top için sahada savaştı. İlk golü atan takım, her zaman bir pozitif havada oynuyor. Bizim için de yediğimiz golden sonra reaksiyon vermek çok önemliydi ve biz de o reaksiyonu gösterdik ve beraberliği yakaladık. Açıkçası almış olduğumuz bir 1 puan tatmin edici diyebilirim. Yani mutlu olmamız gerekiyor. Rakibimiz özellikle ilk yarıda duran toplarda çok etkiliydi ve ikinci golü yemediğimiz için şanslıyız. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim, kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Bugün de tam olarak onu yaptık" dedi.


samsunsporkonyasporsüper ligmarkus gisdol