Geri

Markus Gisdol: 30 dakika iyi performans gösterdik

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Belki bugüne kadar sezon boyunca oynamış olduğumuz en iyi ilk 30 dakikaydı diyebilirim“ dedi.

10:36:05 | 2024-03-04


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol,“Açıkçası böyle bir maçtan sonra doğru kelimeleri bulmak kolay değil. İlk 30 dakika çok iyi bir performans gösterdik. Belki bugüne kadar sezon boyunca oynamış olduğumuz en iyi ilk 30 dakikaydı diyebilirim“ dedi.

‘ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ SAHAYA VERMEYE ÇALIŞTIK’
Hakem kararları üzerine gelen sorulara cevap veren Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Zor bir rakibe karşı oynadık. Tabii kırmızı kartı gördükten sonra bütün planlarımız bozuldu. Sonuç olarak kaybettik ve üzgünüz. Tabi maçla alakalı 2 karar vardı, hakemin vermiş olduğu bir kırmızı kart, bir de kalemizde görmüş olduğumuz gol pozisyonu vardı. Şayet bunlar bu şekilde gelişmemiş olsaydı kesinlikle maçın seyri farklı olacaktı ama biz takım olarak çok iyi savaştık. Elimizden gelenin en iyisini sahaya vermeye çalıştık ve takım olarak doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Marius’un pozisyonuyla alakalı öncelikle şunu belirtmem gerekiyor, tabi hakemlerle alakalı konuşmak her zaman zordur. Marius’a rakip orada ayağını kaldırdı. Marius istemeden ayağına basmış olabilir. ” diye konuştu.

‘VAR’IN ÇAĞIRMASIYLA BİRLİKTE NE YAZIK Kİ GOLÜ VERDİ’
Hakem ilk başta faul yok dedi ve devam ettirdiğini dile getiren Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Tabii VAR çağırınca herhalde adım adım izleyip faul olduğunu görünce kırmızı kartı verdi. Gol yemiş olduğumuz pozisyonda hakemin aslında gözlerinin önünde olan bir pozisyondu. Başta faul verdi. Çünkü hakem o pozisyona çok yakın bir şekilde duruyordu. Benim bilgilerime göre normalde pozisyon yüzde yüz şekilde net bir şekilde faul varsa veya yoksa VAR devreye girmeli. Bu durumda da zaten yüzde yüz net olmadığı halde hakem ilk başta faul var dediği halde sonradan VAR’ın çağırmasıyla birlikte ne yazık ki golü verdi. Sonuç olarak bizim aleyhimize verilen 2 karar diyebilirim. Ki zor bir rakibe karşı bu kararlarla maça devam ettirmek zorunda kaldık. Ama takımımızın göstermiş olduğu mücadeleden dolayı da gurur duymalıyız,” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER


markus gisdolsamsunsporsüper ligfutbolteknik direktör