Geri

Markus Gisdol'dan Sivasspor maçı değerlendirmesi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 2-0’lık skorla kazanılan EMS Yapı Sivasspor müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu. Gisdol, "İstediğimiz sonucu almayı başardık. Bizim için çok iyi oldu." dedi.

12:02:16 | 2024-01-15


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Markus Gisdol, “Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da çok iyi bir performans gösterdik. Sivasspor güçlü bir rakip. Özellikle deplasmanlarda oynamış oldukları oyunlarda güçlü bir oyun ortaya koyduklarını biliyoruz. Ben de takımımla maçtan önce konuşmuştum, tecrübeli bir rakibe karşı oynayacağımızı söyledim ve çok net olmamız lazım vurgusunu yaptım. Sert defans ve geçişleri çok iyi oynamamız gerektiğini söyledim. Topu kazandıktan sonra da öne oynamamız gerektiğini ifade ettim. Özellikle ilk yarıda bunu çok iyi başardık" dedi.

Gisdol, "Tabii ki de ikinci yarıda biraz daha kontra oyuna dönmek zorunda kaldık. Çünkü son oynamış olduğumuz maçtan sonra 2 günümüz vardı ve çok iyi bir şekilde dinlenmiş olmamız gerekiyordu. Ve bunu da başardık, iyi bir oyunla. İstediğimiz sonucu almayı başardık. Bizim için çok iyi oldu. Fofana’nın şu an biraz ağrısı var ama yarın sabah çekilecek MR’dan sonra tam olarak durumunun nasıl olduğunu göreceğiz. Evet yoğun bir maç trafiğimiz var. Almanya'da bu çok normal. Bazen bir ay içerisinde 6 hatta 8 maç bile oynayabiliyorsunuz. Kısa bir takvim olduğunda biz hocalara çok daha fazla görev düşüyor ve hangi futbolcu hazır hangisi hazır değil ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.


samsunsporsivassporsüper ligmarkus gisdol